Film

Skribent

Jakob Åsell

12 juli 2019 | 09:03

Christoph Waltz Blofeld återvänder till “Bond 25”

Österrikaren är tillbaka som Bonds ärkefiende.
Christoph Waltz återvänder till rollen som Ernst Stavro Blofeld i "Bond 25" som regisseras av Cary Fukunaga och för närvarande är under inspelning. Den ofta pålitlige brittiske kolumnisten Baz Bamingboyle skriver att den österrikiske skådespelaren har setts på Pinewood Studios under arbetet med den kommande bondfilmen och när en besökare fick syn på honom ska han ha sagt "Du har inte sett mig".
 
 
Uppdatering: Deadline bekräftar nu ryktet om att den tvåfaldigt Oscarsbelönade skådespelaren ansluter till den senaste Bond-produktionen. 
 
Enligt uppgifter till The Playlist är visserligen Rami Malek skurken i "Bond 25" medan Blofeld gör ett sorts "När lammen tystnar"-framträdande genom att Léa Seydouxs karaktär besöker honom i fängelset för att pressa honom på information om Maleks sadistiska karkatär. Christoph Waltz spelade tidigare rollen som James Bonds ärkefiende Ernst Stavro Blofeld i "Spectre" (2015).
 
Den svenske skådespelaren David Dencik är sen tidigare klar för "Bond 25" som karaktären Waldo, enligt vissa rykten är även han en skurk men uppgifterna är ännu obekräftade.
 
 
| 12 juli 2019 09:03 |