Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 februari 2019 | 09:30

Rami Malek blir nya James Bond-skurken

Producenterna bakom "Bond 25" söker skådespelare till flera nya roller.
Den 25:e Bondfilmen spelas in i vår, och castingen är i full gång. Variety berättar att Rami Malek och Billy Magnussen står högt på önskelistan för två stora roller.

Rami Malek, nyss Oscarsbelönad för sin insats i "Bohemian Rhapsody", är het kandidat till att spela filmens skurk. Maleks namn har nämnts tidigare, och han kunde först inte medverka på grund av sina åtaganden med "Mr. Robot". Men schemakrocken verkar ha löst sig, och skådespelaren är just nu i slutförhandlingar om rollen.

Billy Magnussen ("Velvet Buzzsaw") kan få spela en amerikansk agent i en roll som liknar Felix Leiter, Jeffrey Wrights karaktär i de tidigare filmerna. Magnussen har tidigare arbetat med regissören Cary Fukunaga i tv-serien "Maniac".

Ingen Bondfilm utan Bondbrudar: två kvinnliga roller ska också tillsättas. Den ena är en MI6-agent, och den andra en medhjälpare till James Bond, i likhet med Olga Kurylenkos roll i "Quantum of Solace", enligt källor.

Förutom Daniel Craig återvänder Lea Seydoux, Ralph Fiennes och Naomie Harris i sina roller. "Bond 25" siktar på biopremiär den 8 april 2020.
| 28 februari 2019 09:30 |