RYKTE

Skribent

Mats Karlsson

30 augusti 2014 | 09:35

Charlie Hunnam till "Escape from New York"-remaken

"Pacific Rim"-skådisen sägs vara en av tre skådespelare som är toppkandidaterna till rollen som Snake Plissken.
I många år har det snackats om en remake av John Carpenters klassiker "Escape from New York", men det senaste året har det varit tyst kring projektet. Men nu har ett rykte bubblat upp till ytan som påstår att Charlie Hunnam ("Pacific Rim") är en av toppkandidaterna till rollen som Snake Plissken, skriver Starlog.

De andra två namnen som är aktuell för rollen är Dan Stevens ("Downton Abbey") och Jon Bernthal ("The Wolf of Wall Street").  Om de tidigare namnen, Tom Hardy och Jason Statham är helt borta ur leken skriver inte Starlog. Hunnam som troligtvis är den hetaste kandidaten är dessutom aktuell som King Arthur i Guy Ritchies film med samma namn.

Sajten påstår också att remaken kommer inte fokuseras på en enda person, som var fallet i originalfilmen, utan här kommer man istället fokusera på flera personer. Men remaken kommer i vilket fall som helst ha samma premiss som originalet.

I John Carpenters film fick vi följa Plissken som hade fått i uppdrag att föra ut USAs president ur New York efter en kraschlandning - New York som 1997 befästs till ett gigantiskt fängelse.

Läs också:

Robert Rodriguez om "Escape from New York"-remaken
| 30 augusti 2014 09:35 |