Film

Skribent

Thomas Linnaeus

23 mars 2023 | 19:45

Castingen dröjer för nya “Superman Legacy” -  vem tar över manteln?

James Gunn har i en ny tweet avslöjat att castingen inte påbörjats för kommande “Superman Legacy” och att de letar efter huvudpersonerna i flera åldersgrupper.
Häromveckan blev det klart att James Gunn, chefen för DC:s filmer och tidigare regissör för både “Guardians of the Galaxy” och “The Suicide Squad” kommer att ta sig an nya “Superman: Legacy”. DC-universumet är så gott som dött och tillsammans med Peter Safran kommer duon att börja om från början.
 
Tidigare Stålmannen (Henry Cavill) har fått sparken och vem det är som ska ta över manteln och spela den triklådda mannen av stål är fortfarande oklart. Det har ryktats om att det blir en yngre Superman vi får se denna gång, men i en ny tweet från Gunn själv avslöjar regissören att åldern för skådespelarna inte är bestämda än.
 
 
“Falskt. Vi har inte börjat casta annat än att göra listor, och det är inte begränsat till personer i tjugoårsåldern”, svarar James Gunn på ett rykte om rollbesättningen.
 
I samband med att "Superman: Legacy” utannonserades avslöjade DC att filmen kommer handla om Stålmannens försök att kombinera sitt kryptonska arv med sin uppväxt som Clark Kent. Bara utifrån den beskrivningen låter det som att James Gunn har en yngre Stålmannen i tankarna, men det återstår alltså att se. 
 
Vem tycker du ska spela Superman?
| 23 mars 2023 19:45 |