Serie

Skribent

MovieZine

5 april 2017 | 14:30

”Bonusfamiljen” kommer tillbaka i januari 2018

Redan innan det första avsnittet hade sett dagens ljus var det klart med en andra säsong av ”Bonusfamiljen” på SVT. Nu får de sällskap av Dragomir Mrsic och Regina Lund.
Komediserien som satte punkt för säsong ett i måndags kommer tillbaka den 29 januari 2018. Vera Vitali, Erik Johansson och övriga gänget får då sällskap av Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller, skriver SVT i ett pressmeddelande.

- Det har varit ett fantastiskt mottagande av säsong ett och det känns jättekul att så många har tagit till sig ”Bonusfamiljen” och engagerat sig så mycket i karaktärerna, säger trion Clara, Felix & Moa Herngren i ett pressmeddelande.

- I säsong två har vi velat behålla samma känsla och ton som i första säsongen men samtidigt velat fördjupa och utveckla serien. Det händer ganska mycket när vi kommer in i deras liv och familjen har hunnit utökas med Patrik och Lisas första gemensamma barn Lo, som sätter i gång nya känslor och utmaningar. Dessutom får vi in några nya karaktärer som rör om i bonusfamiljen.
 
Large f430eafe7db08ba75f2a6df9a5b7aed5 bonusfamiljen svt sasong2
 
Det blir med andra ord ett kärt återseende av huvudkaraktärerna som spelas av Petra Mede, Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Jacob Lundqvist, Frank Dorsin, Lill-Babs och Marianne Mörck då alla återkommer i den andra säsongen.

Förutom familjens nya tillskott, bebisen Lo, tillkommer även Regina Lund och Dragomir Mrsic i ledande roller. Regina spelar Lisas impulsiva och spontana äldre syster Emma och Dragomir tar sig an karaktären Branco som driver en taekwondo-klubb i Sundbyberg.

Den nya säsongen är regisserad av Felix Herngren, Emma Bucht, Martin Persson och Eddie Åhgren och skapad av Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren, Calle Marthin, Jesper Harrie och Ditta Bongenhielm.
| 5 april 2017 14:30 |