Film

Skribent

Alexander Dunerfors

14 december 2014 | 10:00

Bond-manuset har läckt

Läckan avslöjar många problem i storyn till kommande 007-filmen "Spectre".
Manuset till nästa Bond-film "Spectre" har läckt, till följd av hackerattacken mot Sony i slutet av november. Gawker har smygläst, och noterar att det finns en del problem för producenterna att ta itu med. Exempelvis den sista akten, som beskrivs som både tråkig och ologisk av producenterna:

"Det måste finnas en twist snarare än en serie urvattnade pistoljakter. Vi snackar ändå om Blofeld. Vad har han i kikaren?", står det att läsa i en notering från augusti. 

"Bonds actionscener går ut på att Bond slåss mot hantlangare i stora scener som vi känner igen - helikoptern, hiss-schaktet… Han vill rädda tjejen, men det måste till något mer dynamiskt", kommenterar en annan producent.

Under hösten har man såväl försökt att rädda såväl den tredje akten som hitta rätt balans mellan dramat och humorn i filmen. Dessutom fanns en del bekymmer kring budgeten, som verkade skena iväg över 300 miljoner dollar. Vi får bara hoppas att allt sitter där det ska, nu när filmen är under inspelning.

Under helgen har EON Productions lämnat ett inlägg på filmens webbsida, där de varnar alla som försöker sprida eller publicera filmens manus.

Sam Mendes regisserar "Spectre" som får biopremiär i november 2015.
| 14 december 2014 10:00 |