Serie

Skribent

Jakob Åsell

29 juli 2019 | 13:55

"Big Little Lies" kan få en spinoff-serie

När alla trodde att allt var slut hintar "Big Little Lies"-författaren Liane Moriarty om en potentiell spinoff-historia.
Efter dramatik både framför och bakom kameran i senaste säsongen av "Big Little Lies" trodde nog många att lögnerna och intrigerna i serien var över, men icke. Som vi tidigare har skrivit lät HBO Jean-Marc Vallée ta över kontrollen från den nya säsongens regissör Andrea Arnold, utan att berätta det för henne. Detta fick många i sociala medier att ropa efter Andrea Arnolds klippning av serien.
 
Andra säsongen har nu gått i mål men författaren Liane Moriarty, som skrivit historien bakom originalserien samt bidragit i arbetet med den nyss avslutade andra säsongen, hintar redan om att dramat kan fortsätta. I en intervju med Variety berättar Morirarty att hon funderat på att hoppa framåt i tiden tills då barnen går i high school. Men att en sån serie skulle dröja flera år då hon säger sig behöva en paus.
 
Barnen i fråga inkluderar Amabella Klein, dotter till Renata (Laura Dern), Ziggy, son till Jane (Shailene Woodley), Madelines (Reese Witherspoon) yngsta dotter Chloe och Celestes (Nicole Kidman) tvillingpojkar Josh och Max. 
 
 
Den australiensiske manusförfattaren förtydligade att en spinoff-idé i ett första steg hade blivit en bok och utesluter inte möjligheten att historien istället skulle kretsa kring nya karaktärer, kanske på en helt annan plats. HBO-chefen Casey Bloys har själv sagt att man aldrig ska säga aldrig, på frågan om en tredje säsong:
 
– För mig finns där ingen tydlig riktning (för en tredje säsong). Men jag är givetvis öppen för möjligheten då jag älskar att arbeta med dem allihop.
 
 
Hade ni velat se en fortsättning på "Big Little Lies"?
| 29 juli 2019 13:55 |