Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 november 2019 | 21:00

Ben Stiller gör thriller-serie åt Apple TV+

Efter den kritikerrosade succéen med miniserien "Escape at Dannemora", har det blivit dags för Stillers första Apple TV+ Original.
Apple TV+ har genom ett pressmeddelande avslöjat att de har lagt en beställning på thriller-serien "Severence". Det står även klart att Ben Stiller både kommer att regissera och vara exekutiv producent för den nya serien. 
 
"Severence" beskrivs som en arbetsplats-thriller som kommer att introducera oss för Lumen Industries, ett företag som försöker ta balansen mellan arbete och fritid till en helt ny nivå. I huvudrollen kommer vi att få se Adam Scott ("Big Little Lies"), en anställd med ett mörkt förflutet som försöker få ordning på sitt liv.
 
Många är givetvis vana vid att se Ben Stiller framför kameran, det är fortfarande oklart om han även kommer att knipa någon skådespelarroll i produktionen, men för alla som såg förra årets fantastiska miniserie "Escape at Dannemora" - så råder det inga tvivel om att Stiller faktiskt är en bättre regissör än skådespelare.
 
Det är fortfarande oklart när vi kan förvänta oss att få ta del av den ny serien, men vi vet åtminstone att den kommer att skapas av samma studio som ligger bakom Apples "See". Manuset står nykomlingen Dave Erickson för.
 

Läs också: "See", "For All Mankind" och "Dickinson" får nya säsonger på Apple TV+

 
Kommer du att ge Ben Stillers nya serie en chans vartefter? Kommentera gärna nedan!
| 8 november 2019 21:00 |