Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 november 2019 | 22:30

"See", "For All Mankind" och "Dickinson" får nya säsonger på Apple TV+

"The Morning Show" var redan innan sin premiär förnyad med en andra säsong, vilket innebär att alla fyra av storsatsningarna från Apple TV+ kommer tillbaka.
För ganska exakt en vecka sedan lanserade Apple sin egna streamingtjänst Apple TV+. För den som inte har hunnit testa tjänsten än så har vi redan skrivit om allt du behöver veta om den, samt vad vi tyckte om pilotavsnitten från de fyra större tv-satsningarna.
 
Variety rapporterar att Apple TV+ redan har lockat miljontals användare, som i de allra flesta fallen såg mer än ett avsnitt av de fyra original-serierna som var riktade mot vuxna. Vilket har gjort att man redan nu har beslutat sig för att beställa en andra säsong av alla. Vi har tidigare rapporterat att Apple planerade att förnya dessa serier, men nu har de alltså slutligen valt att bekräfta nyheten.
 
 
"See", "For All Mankind" och "The Morning Show" släppte tre avsnitt vardera medan hela den första säsongen av "Dickinson" gjordes tillgänglig. Beslutet om det förnyade förtroendet kommer dagen innan fortsättningen av "See", "For All Mankind" och "The Morning Show" släpps på tjänsten under fredagen, samt veckan innan Disney+ kommer att lansera sin streamingtjänst i USA (och några få utvalda andra länder, men inte Sverige).
 
Det återstår fortfarande att se huruvida de positiva tittarsiffrorna håller i sig även nästa vecka, när gratisperioden (7 dagar) har löpt ut för de flesta och Disney har givit sig in i streamingkriget på allvar.
 

Läs också: Vi sätter betyg på originalserierna från Apple TV+

 
Har du hunnit ge någon av de nya originalserierna från Apple TV+ en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 7 november 2019 22:30 |