Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 januari 2018 | 23:30

Bekräftat: "Suits" får en åttonde säsong - men utan Mike och Rachel

Frågan är nu om den populära tv-seriens tittare kommer att fortsätta följa "Suits" efter att de två omtyckta skådespelarna lämnat den.
Det var sedan i november redan känt att Meghan Markle skulle lämna "Suits" efter den sjunde säsongen. Hon gick själv ut och bekräftade de uppgifterna kort efter att hennes förlovning med Prins Harry tillkännagjordes. 
 
Det ryktades då också om att Patrick J. Adams, som spelat huvudrollsinnehavaren Mike Ross från det första avsnittet, kunde tänkas vara påväg ifrån serien. Uppgifter som han alltså nu har bekräftat, enligt uppgifter till Variety. Adams och Markle är i serien förlovade med varandra, vilket innebär att Markle fortfarande kan hinna med ett låtsasbröllop som övning inför hennes stundande bröllop med Prins Harry. 
 
 
Den sjunde säsongen kommer att avslutas med ett tvåtimmars-avsnitt i slutet på april, som ska knyta ihop de båda skådespelarnas öde i serien på ett prydligt sätt. USA Network passade också på att bekräfta att en åttonde säsong har beställts av serien - som trots sitt sjunde år ute på tv-marknaden fortfarande är populärt nog att ta en plats bland förra årets mest piratnedladdade tv-serier.
 
Tror du att "Suits" kommer klara av att locka tittare efter att Adams och Markle lämnat serien? Kommentera gärna nedan!
| 30 januari 2018 23:30 |