Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 november 2017 | 09:15

Meghan Markle lämnar "Suits" efter förlovningen med Prins Harry

Meghan Markle kommer att lämna den populära tv-serien "Suits" efter den pågående sjunde säsongens slut.
Efter sin förlovning med Prins Harry var det inte direkt någon överraskning att Meghan Markle skulle gå skilda vägar med "Suits", under natten bekräftade slutligen Deadline att så blir fallet.
 
Markles karaktär i serien, Rachel Zane, är förlovad med Mike Ross (Patrick J. Adams) - som också ryktats vara påväg att lämna serien efter den sjunde säsongen, som för närvarande tagit en paus över julen.
 
 
När "Suits" är tillbaka med de sista avsnitten för säsongen, är det med andra ord ingen omöjlighet att Markle hinner med ett övningsbröllop tillsammans med Adams - om seriens skapare vill knyta ihop deras rollfigurers öden så prydligt som möjligt. Därefter är det dags för Markle att börja planera sitt riktiga bröllop - med Prins Harry.
 
För "Suits" del är det ännu oklart om det blir en åttonde säsong - speciellt med tanke på att Markle (och kanske även Adams) som (båda) varit en del av serien sen den första säsongen nu lämnar serien. De fortsatt höga tittarsifforna gör däremot att en ytterligare säsong kan vara möjlig.
 
Kommer du att sakna Meghan Markle (och Adams) om det blir några fler säsonger av "Suits"? Kommentera gärna nedan!
| 29 november 2017 09:15 |