Film

Skribent

Mats Karlsson

8 januari 2015 | 19:00

"Batman v Superman: Dawn of Justice"-trailer kommer i februari

Det första trailersläppet sägs komma i samband med "Jupiter Ascending"-premiären.
Medan Comic-Con-besökarna fick njuta av de första rörliga bilderna har vi andra dödliga fått vänta. I oktober meddelade Forbes att första trailern skulle släppas under "Hobbit: Femhäraslaget"-premiären, men så blev det inte. Nu rapporterar El Mayimbe på Latino Review att trailern släpps i samband med "Jupiter Ascending"-premiären 6 februari.

Om Forbes var helt fel ute om trailersläppet i december eller om Warner Bros valde att flytta fram trailerpremiären är oklart. Men om nu El Mayimbe är lika rätt ute som han var med "Entourage"-trailern får vi alltså se trailern till "Batman v Superman: Dawn of Justice" nästa månad.

Om tidigare uppgifter om vad vi får se i första trailern fortfarande gäller kommer materialet fokuseras på Batman, medan övriga hjältar och skurkar presenteras i nästa trailer. 

I den tunga rollistan hittar vi skådespelarna Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Jason Momoa (Aquaman), Gal Gadot (Wonder Woman) och Ray Fisher (Cyborg).

"Batman v Superman: Dawn of Justice" får premiär 25 mars 2016.
| 8 januari 2015 19:00 |