Film

Skribent

MovieZine

2 april 2018 | 12:00

April, april! Blev du lurad igår?

Realityserie med Zlatan? Ruben Östlunds geometriska trilogi? Bara "fake news"!
Zlatans liv i USA blir realityserie och Ruben Östlund följer upp ”The Square” med ”The Triangle” var två av gårdagens rubriker som fick några MovieZine-läsare att haja till. Men som många snabbt räknade ut var det inget annat än våra 1:a april-skämt.

Här är fler som passade på att skämta aprilo i filmvärlden:

Svenske regissören David F. Sandberg har DC-fansens ögon på sig när han just nu regisserar serietidnings-filmen ”Shazam!”. Sandberg passade på att trolla sina Twitter-följare med en falsk trailer för filmen.
 
 
På tal om superhjältar delade DC Comics den något tveksamma nyheter om att alla deras karaktärer numera skulle bära kalsonger utanpå dräkterna. Superman har visst startat en trend...
 
 
Netflix tittare möttes igår av en trailer som påstod att skådespelaren Seth Rogen sålt sin själ och sitt liv till streamingtjänsten. Se honom skriva på kontraktet här:
 
 
Samtidigt påstod HBO Nordic på Facebook att en av drakarna i "Game of Thrones" har sagt upp sig...
 
 
Sajten TheaterMania berättade att kalkonfilmen "The Room" var på gång att omvandlas till Broadway-musikal, med Mark Rylance i Tommy Wiseaus roll. "Hamilton"-skaparen Lin-Manuel Miranda spelade med och "bekräftade" nyheten på Twitter.
 
 
Amerikanska Redbox, som hyr ut fysiska dvd-filmer via automater på gatan, meddelade att man även skulle börja streama filmer i dessa. Vet inte om idén är så praktisk egentligen, eller vad säger ni?
 
 
Såg ni fler aprilskämt ute på nätet? Tipsa gärna i kommentarerna nedan.
| 2 april 2018 12:00 |