Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 april 2018 | 08:15

Zlatans liv i USA blir ny tv-serie från "Familjen Kardashian"-skaparen

Den Emmyvinnande producenten Gil Goldschein, som även ligger bakom "Familjen Kardashian", har fått i uppdrag att skapa den nya realityserien om Zlatan och hans familj.
"Keeping Up with the Kardashians" har rullat på den amerikanska nöjeskanalen E! i 14 säsonger, en av världens mest framgångsrika realityserier någonsin. Under natten rapporterade Sports Illustrated att seriens skapare, Gil Goldschein och Jonathan Murray, kommer att skapa en ny tv-serie med ett liknande upplägg - med självaste Zlatan och hans familj i fokus.
 
När Zlatan byttes in i gårdagens debutmatch i MLS behövde han bara 6 minuter på sig innan han slog till med ett drömmål, i sin första match med den nya klubben L.A. Galaxy. Bara ett litet tag senare avgjorde han dessutom hela matchen på stopptid. Välkommen till Zlatans nya liv i USA.
 
Gårdagens match var alltså bara början på de goda nyheterna för alla Zlatan-fans. Produktionen av den nya serien är redan igång, och ska ha varit en av anledningarna för flytten till just L.A. Galaxy i USA. Enligt Goldschein blev han först kontaktad av David Beckham, som tillsammans med Zlatan och Helena Seger kommer att hoppa ombord som exekutiva producenter för programmet, redan innan Zlatan gick till Manchester United från PSG.
 
- Jag tyckte det lät som en spännande idé redan då, men det rann tyvärr ut i sanden [i och med flytten till Manchester United]. För ungefär en månad sedan fick jag frågan igen och nu kan vi äntligen gå ut med den goda nyheten. Zlatan är en sådan person som har den där naturliga karisman som gör honom perfekt för ett liv Hollywoods rampljus. 
 
 
Zlatan har genom en rad reklamfilmer (senast den ovan tillsammans med svenske Dragomir Mrsic) på senare år redan börjat ta ett steg bort från fotbollen, mot ett nytt liv och nya fans i USA. Alla vi svenskar vet ju däremot sedan länge att han aldrig varit någon som direkt älskat att prata ut i media. I ett uttalande från Zlatan själv, nämner han dock sin egen (nu nedlagda) app som en föregångare till vad som kommas skall.
 
- Ingen spelar spelet bättre än mig. Du vet, jag är fortfarande överlägset bäst [på fotboll] i den här nya ligan. Men jag måste ändå tänka på min och familjens framtid. Den är här. Det här kommer att bli vad Zlatan Unplugged borde ha varit... men ännu bättre. Med världens främsta i produktionen bakom kameran - och mig och min familj framför den.
 
Zlatan och David Beckham från tiden tillsammans i Paris Saint-Germain.
 
Den första säsongen av, den ännu namnlöse ("Keeping Up with the Zlatans" kanske?), realityserien kommer att få sin premiär någon gång redan till sommaren i år hos den amerikanska nöjeskanalen E!.
 
Det är ännu oklart vilken svensk distributör som kommer att lägga vantarna på serien, men räkna med att det bara är en tidsfråga innan de svenska realityserierna; "Parneviks", "Wahlgrens värld" och "Svenska Hollywoodfruar", får seriös konkurrens från självaste Kungen av Sverige - Zlatan.
 
April, april!
| 1 april 2018 08:15 |