Skribent

MovieZine

1 april 2016 | 15:00

April, april! Blev du lurad idag?

Proton-pack till salu, en norsk "Fifty Shades of Grey" och dansande katter som livar upp filmkvällen. Om det låter för bra för att vara sant, så är det oftast inte sant.
Lita inte på någon den 1:a april. Här är några sköna luringar som vi hittat på nöjeswebben idag.

"Beck vs Wallander" kommer år 2022


Här på MovieZine hade vi nöjet att avslöja att 23 nya Beckfilmer har fått klartecken. Bland deckarna att se fram emot de kommande åren finns höjdartitlar som "Beck vs Wallander - Rättvisans gryning", "Beck - Den gråtande clownen" och... "Beck - April, april".Proton-pack, ja tack! Jag tar två


Problem med spöken? Sony Pictures gick ut med ett pressmeddelande om världens första fungerande Proton-Pack. Den kan ”fånga material från en parallell dimension” och släpps i Sverige den 22 juli. Samma datum som biopremiären för ”Ghostbusters” - ett lyckligt sammanträffande? I think not.


Upplev Youtube i Snoopavision


Vad skulle möjligen kunna förhöja din Youtube-upplevelse, tror du? Vad sägs om möjligheten att se alla klipp i 360 grader, med Snoop Dogg som sitter bredvid och kommenterar. Nja, än så länge funkar det sådär.


Dansande katter blir räddningen på Viaplay


En läskig scen i filmen du tittar på, ett sorgligt farväl eller sömnig action - allt blir roligare med dansande katter! Viaplays nya knapp är så briljant att vi önskar den blev verklighet. Man skulle aldrig sluta titta.


Norsk "Fifty Shades of Grey" söker skådisar


Våra vänner på norska Filmweb tipsar om att erotiska storfilmen "Femti raude rubinar" söker skådespelare. Det ska handla om en ung manlig student som faller för den äldre, livsvana Gerd. Uppfyller du kraven så maila in din ansökan... eller vänta, gör inte det.Regeringen inför VR-skatt


Ju fler virtual reality-set som säljs, desto färre behöver köpa flygbiljetter eller gå på nöjespark. NordicHardware skriver att regeringen beskattar VR-glasögonen för att kompensera bland annat den missnöjda rese- och nöjesbranschen. Ja, det är nog bara en tidsfråga...George Miller tar över "Justice League"


Latino Review påstår att Zack Snyder lämnar över "Justice League"-filmerna till George Miller. Efter kritiken mot "Batman v Superman", och med fina "Justice League"-idéer som kommit från Miller genom åren, lät det ju faktiskt som en bra idé. Och titta så ambitiösa fejk-tweets de satt ihop:

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Har du sett fler sköna aprilskämt? Tipsa nedan!
| 1 april 2016 15:00 |