Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

14 oktober 2013 | 23:01

Anthony Hopkins fanmail till Bryan Cranston

Legendariske skådespelaren Anthony Hopkins maratontittade på "Breaking Bad" under två veckors tid och blev så tagen att han skrev ett hyllningsmail till Bryan Cranston. Hur stort är inte det?

Nu finns givetvis möjligheten att detta är en bluff men mejlet, som sagde Hopkins satte ihop, lades ut av bägge "Breaking Bad"-skådisarna Steven Michael Quezada (Gomie) och Charlie Baker (Skinny Pete) via deras Facebook-sidor. Detta legitimerar innehållet något i alla fall.

Här kommer en del av mejlet. Översatt. 

"Käre herr Cranston.
    Jag ville skriva ett mejl till dig - så jag kontaktar dig via Jeremy Barber - jag tar för givet att vi både representeras av UTA. Fantastisk agentur.
Jag har just avslutat ett "Breaking Bad"-maraton - från första avsnittet av första säsongen till de åtta sista avsnitten av sjätte säsongen (jag laddade hem sista omgången på Amazon). Totalt två veckors intensivt (beroendeframkallande) tittande.
Jag har aldrig sett något liknande. Briljansen!
Din framställning av Walter White är det bästa skådespeleri jag sett - någonsin.
Det finns så mycket skit och galenskap i den här branschen att jag nästan helt tappat hoppet om allt, faktiskt. Men din insats här är spektakulär - helt makalös. Och det som är riktigt otroligt är att det egentligen omfattar alla i hela produktionen. Vad var det? Fem eller sex år som det höll på? Hur producenterna (där du var en av dem), manusförfattarna, regissörerna, fotograferna... alla avdelningar - skådespelarna med flera klarade av att hålla kvar både disciplinen och kontrollen från början till slut är (det överanvända ordet) awesome."

Hopkins fortsätter sen att namnge och prisa nästan alla andra i ensemblen och avslutar mejlet med att återigen skriva vilken stor skådespelare han tycker Cranston är. Han undertecknar med Tony Hopkins.

För hela hyllningen gå HIT *obs, läs den engelska texten med Hannibal Lecter-röst för bättre effekt*!

UPPDATERAT KL 22.45: Mailet är äkta, det har bekräftats av Hopkins agent!

| 14 oktober 2013 23:01 |