rykte

Skribent

Alexander Kardelo

6 juni 2023 | 09:15

"The Flash"-regissören kan tackla Batman & Robin härnäst

Andy Muschietti ryktas vara aktuell för ännu en DC-film: "The Brave and the Bold".
Regissören Andy Muschietti har gjort ett fantastiskt jobb med DC-filmen "The Flash". Även om vi inte får recensera ännu, så kan jag berätta att Muschietti träffar den rätta balansen mellan action och humor, nostalgi och känslor i en komplex superhjälterulle som i hans händer blir till ett riktigt underhållande äventyr. Dessutom fick han återuppliva en av tidernas bästa Bat-män: Michael Keaton gör storartad comeback.
 
Så det är inte konstigt om DC-bossarna vill behålla honom i samma universum. Nu ryktas det om att han kan tackla en ny film om Batman och Robin.
 
 
Muschietti sägs vara aktuell som regissör för kommande filmen "The Brave and the Bold", enligt rapporter som delas av bland annat Empire. Detta är en av titlarna i DC:s kommande lineup, en fristående historia om Bruce Wayne och hans okände son Damian Wayne, som växte upp bland mördare. En udda far-och-son-historia utlovas.
 
Filmen följer inte samma kontinuitet som "The Batman" med Robert Pattinson, utan kommer att introducera en helt ny skådis i den ikoniska dräkten.
 
Men först ska världen få se hur "Det"-regissören Muschietti tacklar "The Flash" med Ezra Miller, Michael Keaton och Sasha Calle som Supergirl. Den dyker upp på svenska biodukar 14 juni.
| 6 juni 2023 09:15 |