Film

Skribent

Mats Karlsson

12 december 2014 | 19:30

Andrew Garfields Spider-Man-karriär kan vara över

Sony är beredda att släppa in Marvel, men kommer isåfall bli utan Andrew Garfield som Spider-Man.
Ända sedan "The Amazing Spider-Man 2" inte blev den succé som Sony Pictures hade hoppats på valde man att flytta fram "The Amazing Spider-Man 3" till 2018. Det har florerat mängder av rykten om vad Sony planerar och i veckan har det till och med snackats om att studion kollar på att ta in Marvel.

Planerna avslöjades när Sony-chefen Amy Pascals mejldiskussioner med Disney och Marvel blev tillgängliga. De kom dock aldrig så långt att de nådde en överenskommelse. Nu har Latino Review forskat i saken och kommit fram till att hoppet är inte över. Enligt sajten skulle Marvel och Sony fördela intäkterna till 60/40, men Sony skulle fortfarande distribuera filmen/filmerna.

Om affären går i lås kommer Marvel inte att återberätta Peter Parkers bakgrundshistoria ytterligare en gång. Det skulle då innebära att Andrew Garfields karriär som Spider-Man är över. Latino Review påpekar också att ryktet om att Spider-Man skulle dyka upp i "Captain America: Civil War" lever kvar och kan mycket väl fortfarande inträffa. Om allt går i lås får vi alltså se Captain America, Iron Man och Spider-Man i en och samma film.

Men isåfall skulle Sonys planer om en film om faster May rinna ut i sanden, eftersom Marvel har gjort allt annat än att jublat över det förslaget.
| 12 december 2014 19:30 |