Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 juni 2021 | 14:55

Alla "The Witcher"-fans bör boka in den 9 juli i kalendern

Netflix och CD Projekt Red bjuder nämligen in till ett gemensamt "WitcherCon", där mängder av "The Witcher"-relaterade nyheter förväntas släppas.
Det råder ingen tvekan om att "The Witcher"-fansen har ett gäng obesvarade frågor kring det allt större "Witcher"-universumet, som håller på att växa fram vid sidan av Andrzej Sapkowskis "The Witcher"-böcker.
 
När släpps den andra säsongen av "The Witcher"? När får vi en första längre trailer - eller åtminstone lite fler bilder? Vad händer med animefilmen "The Witcher: Nightemare of the Wolf" och prequelserien "The Witcher: Blood Origin"? Kommer det ett fjärde "The Witcher"-spel, eller något helt nytt spel om någon annan karaktär? Har Jaskier spelat in en LP-skiva av "Toss A Coin to Your Witcher"? 
 
 
Lyckligtvis så verkar det som om vi åtminstone kan förvänta oss svar på några av ovan frågor - och troligtvis en hel del andra också - i början av juli. Netflix och spelutvecklaren CD Projekt Red bjuder nämligen in till ett gemensamt WitcherCon, ett event som kommer att kretsa helt och hållet kring "The Witcher".
 
Det är däremot fortfarande oklart exakt hur eventet kommer att annordnas, mer än att det kommer att gå av stapeln den 9 juli. MovieZine kommer givetvis att hålla koll och rapportera om de mest intressanta nyheterna från "WitcherCon". Men tills dess så fick vi åtminstone även en drygt 10 sekunder lång tjuvtitt på Ciri (Freya Allan) ur den kommande säsongen:
 
 

Läs också: Sju nya skådespelare klara för den kommande "The Witcher"-säsongen

 
Vilka nyheter och svar på frågor hoppas du att vi kan förvänta oss från "WitcherCon" i juli? Kommentera gärna nedan!
| 12 juni 2021 14:55 |