Film

Skribent

MovieZine

2 mars 2016 | 22:00

5 filmer att se på bio i mars

Filmsugen? Vi tipsar om månadens ljusglimtar i biomörkret.
Det släpps en hel del heta filmer under månaden, och faktiskt något för alla smaker. Gillar du stora blockbusters om män i tajts? Kolla in "Batman v Superman". Gillar du små, roliga, hjärtevärmande mys-historier? Kolla in första alternativet här nedan. Vi tipsar om 5 filmer som kan göra kalla mars lite varmare!


"Det helt nya testamentet" (11:e mars)
Gud lever, och han bor i Bryssel. Det är konceptet bakom "Det helt nya testamentet". Vi gav den en 4:a i vår recension med motiveringen: "Sällan är film så underhållande, tänkvärd och fantasifull på samma gång."


"Room" (18:e mars)
Brie Larson vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i det här dramat om en mor och hennes son som tillsammans lever i fångenskap. Spännande, gripande, och med fantastiska rollprestationer. Missa inte.


"Triple 9" (18:e mars)
"Vägen"-regissören John Hillcoat släpper lös en stjärnspäckad ensemble i den här hårda gangsterrullen om ett gäng kriminella som slår sig ihop med korrupta poliser. Med Chiwetel Eijorfor, Casey Affleck, Anthony Mackie, Aaron Paul, Norman Reedus, Woody Harrelson och Kate Winslet i rollerna.

"Batman v Superman: Dawn of Justice" (23:e mars)
Månadens, och kanske årets, stora superhjälte-blockbuster står Zack Snyder, Ben Affleck och Henry Cavill för. "Batman v Superman: Dawn of Justice" är filmen som ska bära hela DC:s filmuniversum, så filmen får inte floppa. 


"10 Cloverfield Lane" (30:e mars)
Filmen beskrivs av J.J. Abrams som  "en släkting till "Cloverfield" men föddes ursprungligen som en thriller under annat namn. En kvinna hålls fången av en mystisk man som påstår sig skydda henne från de monster som finns utanför bunkern där de befinner sig.

Vilken film ser du i mars?
| 2 mars 2016 22:00 |