Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juli 2022 | 14:30

3 nya tv-serier att streama under helgen

Netflix, Prime Video och Apple TV+ bjuder alla på nya tv-serier att streama under den sista helgen i juli.
Vi börjar närma oss slutet på en av årets största semestermånader, men lyckligtvis kommer det att finnas gott om tv-premiärer att se fram emot även under augusti - och senare under hösten. Men innan vi lämnar juli bakom oss så har Netflix, Prime Video och Apple TV+ alla bestämt sig för att hinna släppa en varsin lovande tv-serie till med premiär under dagen idag, så vi alla har något att plöja igenom nu under helgen. 
 

"Paper Girls" - Prime Video

 
 
Året är 1988 och på morgonen efter Halloween ger sig fyra unga tjejer ut på sina cyklar för att leverera tidningar i gryningen. På något sätt råkar de fyra "Paper Girls"-vännerna plöstligt snubbla rakt in i ett krig som inkluderar tidsresor och där de behöver ta hjälpa av sina äldre versioner av sig själva, från 2019, för att lyckas rädda världen och vår framtid. Serien är baserad på en grafisk roman från Brian K. Vaughan ("Runaways", "The Last Man", "Saga").   
 

"Surface" - Apple TV+

 
 
Tänk om du vaknade upp en dag och inte kom ihåg vem du var eller vilka hemligheter du brukade ha. Det är i princip vad som händer efter att Sophie råkar ut för en olycka, som misstänks ha varit ett självmordsförsök... och nu försöker hon pussla ihop delarna av sitt gamla liv tillsammans med en make hon inte längre känner. Gugu Mbatha-Raw ("The Morning Show", "Loki") spelar huvudrollen medan Oliver Jakson-Cohen ("The Haunting of Hill House") spelare hennes make och Stephan James ("Homecoming") spelar hennes... älskare? Eller åtminstone någon som påstår sig känna henne och kanske kan ge en förklaring till vad som egentligen hände.
 

"Uncoupled" - Netflix

 
 
Neil Patrick Harris spelar mäklaren Michael, som blir dumpad av sin pojkvän sedan 17 år tillbaka. Och det visar sig snabbt att dejtandet som en 40-årig, gay man skiljer sig åt från hur det gick till på den gamla goda tiden. Serien är skapad av Darren Star, som ligger bakom både "Sex and the City" och "Emily in Paris"... så det råder väl ingen tvekan om att det här kommer bli ännu en megapopulär tv-serie hos Netflix inom kort.
 

Läs också: Oviss framtid för tv-branschen om "Sagan om ringen: Maktens ringar" floppar

 
Kommer du att ge någon av dagens premiärer en chans under helgen? Kommentera gärna nedan!
| 29 juli 2022 14:30 |