Film

Skribent

MovieZine

22 september 2023 | 12:00

3 nya filmer släpps på streaming idag - den här fick högst betyg!

Netflix återupplivar Spy Kids-franchisen och Disney+ levererar spännande skräck. Här är helgens bästa nya filmer!
Helgens filmskörd bjuder på något för alla smaker. En excentrisk och skruvad dramakomedi på Prime Video, en fartfylld familjefilm på Netflix och en riktigt lyckas sci-fi-skräckis på Disney+. Vi har sett och recenserat alla tre.
 

Cassandro (Prime Video) - betyg 3 

 
 
Gael García Bernal är lysande i den här sanna solskenshistorien om Saúl Armendáriz, som är gay och amatör-wrestlare från Texas. Han blir en världskändis när han skapar den excentriska karaktären Cassandro, och skakar om både den macholaddade sporten men också sitt eget liv.
 
"Underhållande och hjärtevarmt - ett riktigt glädjepiller!" skriver Annika Andersson i MovieZines recension.
 
 

Spy Kids: Armageddon (Netflix) - betyg 3

 
 
Gameraction utan en lugn stund väntar när regissören Robert Rodriguez blåser nytt liv i Spy Kids-franchisen. Syskonen Tony och Pattys största intresse är tv-spel. Deras föräldrar (Gina Rodriguez och Zachary Levi) är spioner. När ett nytt teknologiskt hot drabbar världen tvingas hela familjen till att samarbeta.
 
"Det är ett snyggt, rappt och underhållande actionäventyr (...) en film som familjen med nöje kan bunkra upp popcornen och ha kul med tillsammans." kan man läsa i Mattias Blombergs recension.
 

No One Will Save You (Disney+) - betyg 4

 
 
Helgens bästa streamingpremiär? Den hittar du på Disney+. "No One Will Save You" är en originalfilm från Hulu som bärs upp helt av Kaitlyn Dever. Hon spelar unga Brynn som bor ensam, isolerar i en småstadsvilla. Tills en dag utomjordingar invaderar och hon måste slåss för sin överlevnad.
 
"Vad som på pappret kan låta som en ganska ordinär science fiction-skräckis är egentligen en förvånansvärt unik och annorlunda film" skriver Andreas Samuelson i MovieZines recension. "En spännande, stundtals riktigt otäck film som lär pigga upp en trist höstkväll."
 
Vilken film kollar du på i helgen? Kommentera gärna nedan.
| 22 september 2023 12:00 |