Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 september 2014 | 12:00

13 dåligt photoshoppade filmaffischer

Det finns snygga posters, det finns de som blev mindre lyckade... och så finns de riktigt katastrofala som verkar ha satts ihop på en fikarast av en full praktikant.
Kolla in 13 av de mer oförklarliga exemplen vi hittat. Gör om, gör rätt!

Medium wanted xlg

Arma Angelina. Vad hände med armen? Den är skelettsmal och kommer fram i en obekväm pose. Notera också hur håret inte lyder under gravitationen utan snarare följer med huvudets vinkel. Och varför är ni ens på stranden och skjuter en sen kväll? 

Medium 18910274

Ett kärleksråd till dig, Uma Thurman. Snubben till höger är inte att lita på. Han är ju inte ens där på riktigt, de har klippt in honom från en helt annan bild. Killen till vänster har en faslig fascination för din mun.


Medium accidental husband ver2 xlg

Uma Thurman, om du ännu inte hajat - de här två karlarna som uppenbarligen ska slåss om din gunst gör inget vidare jobb. Inte konstigt att du valde att hoppa från ett tak, men räkna inte med att bli fångad.

Medium the heat poster

Jag skulle också bli Mad Cop om någon retuscherade mitt ansikte till att likna en trotsig femåring. Vem är den bittra omslagsmodell-wannaben på bilden, och var tog allas vår Melissa McCarthy vägen?

Medium bangkok dangerous

Så många frågor, så lite svar… Vad är det Nicolas Cage letar efter i jackan? Är det pistolen månne, den som högerhanden glömde? Eller kliade det bara? Ser inte hans fingrar jätteäckliga ut ju mer man stirrar på dem? Tro det eller ej, den här postern har vunnit priser: den är nämligen 2008 års sämsta filmaffisch.

Medium crazyontheoutside1

Så knasigt det kan bli! Tim Allen i en säkerligen hysterisk komedi om en man vars hem invaderas av utklippta pappdockor. Man måste älska hall-lampan som ger det där naturliga utomhusljuset. En sån skulle man ha nu till hösten.


Medium darn of the planet of the apes intl poster

Undantaget i den här posterskörden - en film som faktiskt är riktigt sevärd! Men jag kan inte låta bli att stirra på Jason Clarkes huvud som svävar över Golden Gate-bron som en ballong. En gigantisk jätteballong som ser allt du gör. Det är sånt här man kan få mardrömmar av.

Medium penthouse

"Och nu ska ni alla sex bara kasta kläderna och hoppa ner i sängen", sa fotografen till aspirerande Hollywoodskådisar i tron om att de skulle göra vad som helst för kändisskap. Men det fick bli plan B: ett helt horribelt collage där varken frisyrer, kroppar eller skuggor ligger på ett sätt som känns det minsta acceptabelt.

Medium original spider man 2 poster

Lagens långa arm är ett uttryck vi alla hört. Mary Janes galet långa arm är lite mindre känt. Se på axeln, och sen på handen… just det. Inte konstigt att blicken är helt utmattad när hon får sträcka sig så himla långt.


Medium everybody s fine movie poster

Julkulorna skulle jag genast reklamera. Robert De Niro, 70 år, bör inte se ut som 45. Och kamerabilden borde rent logiskt visa oss gänget i en lite annan vinkel. Men det är inte det STORA problemet. Kolla. De Niros. Monster. Hand.Filmen kostade 200 miljoner dollar och tog två år att göra. Postern måste ha slängts ihop av en praoelev i Paint, som borde få sin dator konfiskerad omedelbart. Det här är inte rätt sätt att sälja in en fet superhjälterulle. Ser det ut som en realistisk "springa för livet"-scen? Eller står skådisarna på ett ben i en fotostudio? Jag sätter en slant på det sistnämnda, och undrar samtidigt varför deras skuggor känns lika trovärdiga som deras skådespeleri genom "Twilight"-serien.


Medium this is forty xlg

Ack, det ljuva livet som gifta. En bajsar, en borstar tänderna. Inget konstigt, eller? Det blir nog trevligare om toalettdörren faktiskt går att stänga, hälsa det till er aktitekt. Photoshop-fail i sin ädlaste form.


Har du fler exempel på dåligt photoshoppade posters? Tipsa oss i kommentarerna!

Läs också:

| 26 september 2014 12:00 |