The Dilemma (2011)

2.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Sedan college har den evige ungkarlen Ronny (Vaughn) och den lyckligt gifte Nick (James) tillsammans gått igenom både vått och torrt. Numera äger de en bildesignfirma tillsammans, och drömmer om uppdraget som skulle kunna bli det riktiga startskottet för deras företag. Med Ronnys flickvän Beth (Connelly) och Nicks fru Geneva (Ryder) vid deras sidor tycks de vara oslagbara.

Men Ronnys värld vänds upp-och-ned när han plötsligt ser Geneva tillsammans med en annan man, och han ger sig ut på jakt efter sanningen. Och alltmedan enmansutredningen övergår i ett komiskt kaos får Ronny reda på att även Nick döljer något. Med en livsavgörande och hastigt annalkande presentation i bakhuvudet måste Ronny börja fundera över vad konsekvenserna skulle bli om han avslöjade sanningen för sin bäste vän.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
4645-0
börjar jättebra, men blir snabbt en kalkon
Marcus
Jag tycker att den här filmen var grymt ojämn, vissa stunder var den bra och jag gillade i grunden hela upplägget. Det är nog inte så lätt att veta vilka beslut man ska ta i den här situationen som Vince Vaughn's karaktär hamnade i. Dock tycker jag att den blev lite väl överdrivet mellan varven, det smörades på för mycket om vänskap, vi är bästa vänner, jag gör allt för dig, jag finns här för dig osv osv. Och något vidare rolig tycker jag inte heller att den var faktiskt.

Hm, får nog dela ut en tvåa. Det kunde ha blivit mer om det inte hade blivit så jäkla smörigt mellan varven.
magiul
Hela premissen känns lite malplacerad, för skådisarna försöker uppenbarligen vara lika fjantiga som alltid, men ändå behandlar de rätt svåra ämnen. Det blir liksom varken hackat eller malet, och tyvärr gör ingen av skådisarna något för att driva filmen åt det mer seriösare hållet. Snarare tvärtom, Vince Vaughn är fjantigare än på länge, han kan ju spela seriösa roller om han vill. Det har jag dock svårt för med Kevin James, men då hans karaktär är totalt humorbefriad i denna film så förstår jag inte mig på hur regissören tänkte alls. Trots det ologiska i filmens upplägg och handling så är det dock ganska kul ibland, så jag ger ändå filmen godkänt. Betyg 2/5.
Visa fler (9)

Veckans populära filmer

Visa fler