Spelaren (1992)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Griffin Mill läser manus för ett produktionsbolag och hamnar i problem när en författare han refuserat börjar skicka hotbrev. Griffin tror sig efter en rad efterforskningar veta vem författaren är, men när han beslutar att ta lagen i egna händer går det inte riktigt som planerat. Filmen visar upp den smutsiga och inte särskilt humana vardagen i Hollywood och är fylld av kängor till branschen.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Ytterligare en bra film av Altman! Alltid kul med film om film. Imponerad av de många långa scener med långa kameraåkningar som går fram och tillbaka. Tim Robbins gör det riktigt bra! 3/5
David Brent
Hade en trea på den, vilket var snålt och efter en omtitt så höjs betyget till en solklar fyra. Robert Altman visar vilken grym regissör han var när han med lätt hand får denna mångfacetterade historia att flyta på ett riktigt skickligt sätt. Han hade verkligen full koll på mediet. Han delar ut en härlig och välriktad pungspark till filmindustrin och filmbolagsbossarna som styr. Ett lysande manus och en suverän Tim Robbins bidrar till det positiva helhetsintrycket.
Lebowski
En riktig pärla av Altman, en metafilm som bygger upp ett mysterium kring Tim Robbins karaktär, mångbottnat!

Veckans populära filmer

Visa fler