Pariserhjulet (1993)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Trion Kickan, Risto och Mårten ger sig ut på jakt efter det stora klippet. Två kåkfarare och en förortstjej i Stockholm har kanske inte de bästa förutsättningarna att lyckas förverkliga drömmen om ett bättre liv.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.3 av 15 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Det är klart, den funkade säkert bättre för 20 år sedan. Malmbergs karaktär var väl inte dålig i sig men det blev ju så jävla gapigt, han garvade och larvade sig för mycket. Men som du säger så kanske det är meningen att det ska vara en blandning av komedi och drama/thriller. Jag vet inte, jag fick inget grepp om vad filmen ville. Det blev bara soppa för mig. Kunde inte heller ta Robert Gustafsson seriöst som någon sorts badass-polis, jag skrattade åt honom istället för att se honom som tuff. Återigen så var det väl annat för 20 år sedan, Gustafsson var inte lika känd som komiker då.
P U T T E
Haha jamen jag har för mig att jag gillade den, herregud det är 20 år sedan jag såg den så jag kan inte direkt fördjupa mig i den. Den kanske höll måttet då, kan hända att den åldrats riktigt illa. Har dock ett svagt minne av att jag gillade Malmbergs misslyckade karkatär. Sedan att det blev parodiskt, ja det står att det är ett drama här men jag minns den som en thrillerkomedi :)
Marcus
Både Patrik och Brent kör treor på den här filmen alltså.. nu tror jag väl, förklara er! ;) Jag såg den på tv igår och tyckte att det var pinsamt dålig. Gapig och helt hysterisk. Jag fick en parodisk känsla eftersom det ofta blev komiskt när det skulle vara allvarligt. Dåligt skådespel också. Herregud! Malmberg gapade och garvade hela filmen, Bergström gapade och bölade hela filmen och Eklund gapade han också.

Veckans populära filmer

Visa fler