Det sjuka gänget (1989)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
"Som om en påtänd Svullo skulle ha regisserat Mupparna". Så beskriver Expressen detta lustmord på Kermit & Co och fortsätter: "Muppet-pappan Jim Henson lär rotera som en argsint Animal i sin grav". Så lås in barnen, för detta är garanterat barnförbjudet! Varietéchefen Bletch är en valross som extraknäcker med knarkaffärer, råttan Trevor spelar i smyg in sadistiska porrfilmer i källaren, kaninen Harry är kåt som... en kanin, och lider av AIDS, grodan Wynyard är ett knarkande vrak och showens mycket nervöse knivkastare och räven Sebastian blev utesluten ur scoutkåren för att han inte kunde skilja på "alltid redo" och "alltid redlös". De bär sig åt som DJUR!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Den har ett få tal sköna stunder men tyvärr blir det aldrig särskilt roligt. 2/5.
Lebowski
Var skeptisk till en början, men som den levererade. En sanslös rolig blandning av mupparna, Braindead och en slev Rambo. Så många detaljer och helt fylld av berättarglädje, som lätt får en att glömma de stundtals taffliga tekniska bitarna. 

Stor ironi iom att Jacksons senare Ringen-filmer skulle innehålla så mycket teknisk fulländning, och ändå glömma bort berättarglädjen och humorn som är så viktig. Fyra av fem Miss Piggy-rambos.
bonk
peter jacksons första muppfilm? sen gick han vidare med mupparna i sagan om ringen filmerna, ap-muppen king kong och nu dvärgmuppar i hobbit... vad är det för fel på den mannen?
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler