Four Rooms 1995

Komedi
USA
98 MIN
Engelska
Four Rooms poster

Synopsis

Four Rooms är uppdelad i fyra olika historier, där varje del är regisserad och skriven av olika regissörer. De fyra historierna tar plats i fyra olika rum på ett hotell under nyårsafton.

Bröllopssviten:
I denna del av filmen får man följa hotellarbetaren Teddy när han går till bröllopssviten och finner några häxor som håller på att tillaga en häxdryck som ska ta bort en förbannelse på deras gudinna. En efter en lägger de en ingrediens i ihopkoket, plötsligt inser de att en ingrediens saknas; säd från en man. En av dem får uppgiften att förföra Teddy för att få tag på ingrediensen som saknas.

Rum 404:
Teddy blir kallad till rum 404 där det det pågår ett rollspel mellan ett gift par, rollspelet är ett gisslandrama som Teddy tror är på riktigt och blir då misstagen för en manlig eskort.

Rum 309:
Ett par planerar att gå ut med sina barn på nyårsafton, men tänker att det skulle vara "roligare" utan barnen och för $500 ska Teddy hålla ett öga på de två barnen. Det hela slutar med att barnen dricker upp en hel flaska champagne och utför en massa rackartyg.

Kungsvåningen:
Teddy blir kallad till kungsvåningen, där den kända regissören Chester Rush med vänner bor, med en träbit, hink med is och en yxa. Efter att Teddy och Chester bekantat sig ger Chester Teddy $1000 för att vara med på ett vad.
Ditt betyg
2.7 av 132 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
Logga in så gissar vi ditt betyg

Info

Originaltitel
Four Rooms
Biopremiär
20 september 1996
DVD-premiär
16 september 2011
Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Nordisk Film
Ålder
11 år
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Four Rooms
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu