Four Rooms (1995)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Four Rooms är uppdelad i fyra olika historier, där varje del är regisserad och skriven av olika regissörer. De fyra historierna tar plats i fyra olika rum på ett hotell under nyårsafton.

Bröllopssviten:
I denna del av filmen får man följa hotellarbetaren Teddy när han går till bröllopssviten och finner några häxor som håller på att tillaga en häxdryck som ska ta bort en förbannelse på deras gudinna. En efter en lägger de en ingrediens i ihopkoket, plötsligt inser de att en ingrediens saknas; säd från en man. En av dem får uppgiften att förföra Teddy för att få tag på ingrediensen som saknas.

Rum 404:
Teddy blir kallad till rum 404 där det det pågår ett rollspel mellan ett gift par, rollspelet är ett gisslandrama som Teddy tror är på riktigt och blir då misstagen för en manlig eskort.

Rum 309:
Ett par planerar att gå ut med sina barn på nyårsafton, men tänker att det skulle vara "roligare" utan barnen och för $500 ska Teddy hålla ett öga på de två barnen. Det hela slutar med att barnen dricker upp en hel flaska champagne och utför en massa rackartyg.

Kungsvåningen:
Teddy blir kallad till kungsvåningen, där den kända regissören Chester Rush med vänner bor, med en träbit, hink med is och en yxa. Efter att Teddy och Chester bekantat sig ger Chester Teddy $1000 för att vara med på ett vad.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
11073-0
Rodriguez* -.-
11073-0
Tarantinos del är riktigt bra medan dem andra delarna är ganska kassa. Rodrigues del är väl sådär.
N10
Sitter fortfarande kvar och lyssnar på musiken/soundtracket! Helt underbar film, med en briljant Tim Roth i huvudrollen. Filmen har alltid sett tråkig ut, men tur nog så såg man den. Tarantinos var klart bäst tätt följt av Rodrigue(z)s. Första delen var f*n bara skrämmande, och andra var väl kul. ;)
4/5
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler