10 orsaker att hata dig (1999)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Hur långt är en kille beredd att gå för en date med rätt tjej? Romantisk ungdoms-komedi, inspirerad av Shakespeares klassiker Så Tuktas En Argbigga. Redan första dagen i nya skolan faller Cameron pladask för vackra Bianca, men Bianca inte får gå ut med killar för sin pappa! Han ställer som ultimatum att först när den griniga, totalt hopplösa storasystern Kat också går ut med killar, är det dags för Bianca! Cameron försöker lösa problemet genom att hitta en kille som kan tänka sig att gå ut med Kat - mot ersättning förstås...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
vinterblod
När man ligger hemma i feber så kan detta vara en väldigt skön film att titta på. Den är inte för avancerad och inte allt för lång heller. Ibland skrattar man och ibland slumrar man till, men det är ju också såna filmer som är helt perfekta när man ligger hemma i svettningar och ångest. En stark 2:a för att den underhöll mig när jag mådde som sämst. Sen har jag ju alltid varit ett fan av Heath Ledger :)
Daniel Wengelin
Oerhört oerhört oerhört förutsägbar. Men samtidigt väldigt underhållande, och Heath är riktigt jäkla bra. En 3:a.
Fermen
Filmen räddas av Ledger och Stiles som är utanför den normala men den slutar precis som alla dessa filmer vilket är tröttsamt.
Visa fler (11)

Veckans populära filmer

Visa fler