Ben Stiller

Regissör, Skådespelare, Manusförfattare 30 November 1965 New York, New York, USA

Biografi

Benjamin Edward ”Ben” Stiller är en amerikansk komiker, regissör, producent och skådespelare, född 30 november 1965 i New York.

Stiller är son till skådespelaren Jerry Stiller som bland annat medverkat i Seinfeld. Även modern och systern är skådespelare. Han är sedan år 2000 gift med skådespelerskan Christine Taylor och tillsammans har de två barn.

Som många andra amerikanska komiker medverkade Stiller tidigt i sin karriär i programmet Saturday Night Live.

Stiller ingår i vad media brukar kalla Frat Pack, med Will Ferrell, Jack Black, Vince Vaughn, Owen Wilson, Steve Carell och Luke Wilson. Namnet är en referens till filmen Old School där Vaughn, Ferrell och Luke Wilson medverkar. De har fått det namnet med anledning av det stora antal filmer som dessa sju skådespelare har medverkat i.

Av: Kalis

Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
TheSadGeneral
Skulle gärna vilja se honom i mer seriösa biroller (inte huvudroller), kanske lite svårt nu när man ha sett honom i så mycket komedier. Han är en bra skådis vilket han också bevisade i Greenberg även om filmen inte var så jättebra.
17624-0
en som varit med i mycket skit, men också en del bra. svårt att tycka till!
Bman
Håller fullständigt med Psychokiller och wugllabang.
Han är inte rolig över huvudtaget. Spelar ingen roll vilken film han är med i så blir det bara småbarnshumor från honom. 
När han i Natt på museet börjar retas med apan med leksaksnycklarna så satt jag med knutna nävar och ville bara slå till honom
Visa fler (5)