Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

12 juli 2016 | 20:10

"Zootropolis 2" kommer avslöja vad Judy och Nicks förhållande egentligen betyder

Och föregångaren, supersuccén "Zootropolis", släpptes på DVD och Blu-ray igår.
"Zootropolis" blev till slut en stor succé och lär garanterat vara en av årets största filmer när vi summerar år 2016. Drygt en miljard dollar har den hunnit spela in sedan den hade premiär i februari, och regissörerna Byron Howard och Rich Moore berättade nyligen i en intervju med MTV om att de gärna gör en uppföljare, men att det också medför att de måste visa hur Judys och Nicks förhållande egentligen ser ut. Finns det kärlek inblandat, eller är de bara bästa vänner?

- I slutet av filmen känns det som att det kanske kan vara något mer än vänskap, men jag trodde aldrig att det skulle leda till all den här spekulationen som försiggår online. Det är så underligt men hälften av alla fans säger: "Vi älskar WildeHopps och de måste bli tillsammans och gifta sig!", och den andra hälften säger: "Nej! De borde inte bli tillsammans. Måste manliga och kvinnliga huvudrollsinnehavare alltid bli tillsammans i slutet på alla filmer? Kan de inte bara förbli bästa vänner?".

Men är det säkert att vi kommer få en uppföljare då? I en separat intervju med Entertainment Weekly sa Byron Howard så här:

- Vi klippte bort rätt mycket när vi gjorde filmen. Vi introducerade olika distrikt som vi pratade om som vi tillslut inte kunde få in i filmen, och en del karaktärer togs bort ur filmen också. Det finns en enorm potential i den här världen, så jag skulle älska att se fler filmer i den.

Skådespelarna verkar också vara sugna, att döma av det här klippet:


Inget är offentliggjort än så länge, men Disney lär nog vara sugna på att utforska (om inte Judys och Nicks relation, så åtminstone) biopublikens plånböcker. Men för dig som inte orkar vänta på en uppföljare så släpptes alltså "Zootropolis" på Blu-ray och DVD igår. Vi gav den en fyra i vår recension.

Vill du se en uppföljare på "Zootropolis"? Och tycker du att Nick och Judy ska bli ett par, eller passar de bättre som bästa vänner?
| 12 juli 2016 20:10 |