Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 mars 2017 | 09:00

”Zombieland 2” har ett färdigt manus

Men kommer uppföljaren någonsin vakna till liv? Här är det senaste.
Det börjar röra på sig, sakta men säkert, i Zombieland. På CinemaCon förra året presenterade Sony uppföljarens logga, men sedan dess har det varit tyst kring ”Zombieland 2”.

Manusförfattaren Paul Wernick ger nu en efterlängtad uppdatering till Comicbook.com:

- Den är under utveckling. Vi försöker få filmen gjord. Alla skådespelare har läst manuset och de älskar det. Ruben (Fleischer) har skrivit på. Det gäller bara att hitta rätt budget. Vi gjorde ”Zombieland” för 20 miljoner, men alla våra skådisar är stora stjärnor nu. Vi måste hitta en modell där det är logiskt för studion att betala skådespelarna vad de förtjänar.


Sony lovade en "Zombieland 2" under sin presentation på CinemaCon 2016.

Paul Wernick har skrivit manuset till ”Zombieland 2” tillsammans med sin parhäst Rhett Reese. Duon skrev också superhjälte-succén ”Deadpool” och bioaktuella sci-fi-rysaren ”Life” åt Daniel Espinosa. Skräckkomedin "Zombieland" från 2009 blev deras genombrott, och gav också en skjuts i karriären åt Jesse Eisenberg och Emma Stone.

Nu återstar att tjata på Sony-chefen Tom Rothman för att få göra en fortsättning:

- Vi ser honom ganska ofta och vi plågar honom. Vi plågar honom så som vi plågade Fox med ”Deadpool”, för vi vill verkligen se ”Zombieland 2”, säger Reese.

En ny uppdatering kring ”Zombieland 2” kan komma från årets CinemaCon redan nästa vecka.

Vill ni se en uppföljare? Kommentera nedan.
| 23 mars 2017 09:00 |