Film

Skribent

Josefine Krischausky

20 oktober 2022 | 20:00

Animerad version av Zlatan dyker upp i ny fotbollsfilm

Den svenske fotbollsikonen är i fokus i det första klippet från "Den stora fotbollsfilmen", som har premiär på Netflix i november.
Under den senaste tiden har Zlatan Ibrahimović kommit att vara aktuell i filmvärlden i flera olika sammanhang. I mars hade den biografiska filmen "Jag är Zlatan" premiär på biograferna, och förra månaden dök han själv plötsligt upp i trailern för "Asterix & Obelix: I drakens rike", där han gör sin debut som skådespelare. 
 
Snart har det dessutom blivit dags för Zlatan att dyka upp i den animerade filmens värld. Nästa månad kommer "The Soccer Football Movie" till Netflix, där den svenske fotbollsikonen visar sig vara en del av handlingen. 
 
"Fyra unga fotbollsentusiaster samarbetar för att hjälpa sina idoler återfå sin forna skicklighet efter att en ondskefull forskare stulit deras talanger" lyder streamingtjänstens officiella beskrivning av filmen, som har fått den svenska titeln "Den stora fotbollsfilmen". 
 
I en första teaser för filmen får vi bland annat se den animerade versionen av Ibrahimović, tillsammans med den amerikanska VM-guldmedaljören Megan Rapinoe. Kolla in klippet här nedan. 
 
 
"Den stora fotbollsfilmen" släpps på Netflix den 9 november. 
| 20 oktober 2022 20:00 |