Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 september 2015 | 10:00

Zack Snyder om ryktena kring ”Batman v Superman”

Vad är sant och inte?
I väntan på en storfilm som ”Batman v Superman: Dawn of Justice” vill alla vara först med det senaste scoopet. Det skapar i sin tur en hel del rykten, spekulationer och rena lögner där ute på vilda webben. Någonstans sitter Zack Snyder och läser allt med stor förtjusning.

Regissören har pratat just om det här med rykten i en intervju med Yahoo:

- Det är lustigt. Då och då är någon nära och nosar på sanningen. Men i nästa mening skriver de något som får mig att inse att de gissar hejvilt. Min först tanke: ”Hoppsan, de har läst manuset!”, sen berättar de om nästa scen och jag tänker ”Ni är helt ute och cyklar”.

Ett av dessa rykten som var helt tagna ur luften, är att Snyders son Eli skulle spela Batmans unge skyddsling Robin i filmen. 

- Det är inte sant. Och nu har folk gjort massor med bilder där han ser ut att vara utklädd till Robin, det är kul att höra och se dem. 


- Han kanske har rätt. Men vad jag älskar med DC:s filmer är att Batman, Superman och Wonder Woman alla är en del av amerikansk mytologi. Det handlar inte om att skapa en superhjälte. De är en del av det universum vi lever i, säger han.

”Batman v Superman: Dawn of Justice” har biopremiär 25 mars 2016. Många fler rykten lär florera innan dess. Håll dig uppdaterad på alla de mer seriösa nyheterna kring filmen här.
| 10 september 2015 10:00 |