Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

22 mars 2016 | 12:00

Zack Snyder förklarar varför han bytte "Flash"-skådis till filmen

"Jag är väldigt strikt med det här universumet."
Har du också tänkt på varför Grant Gustin, skådisen från CW:s TV-serie "The Flash", inte får spela rollen i den kommande "The Flash"-filmen som kommer 2018? Där får ju som bekant Ezra Miller äran att spela Barry Allen. Under en intervju med New York Daily News avslöjar nu DC Comics-universumets head honcho, Zack Snyder, att det aldrig var aktuellt att släppa in Gustin i finrummet.

Han säger:

- Jag tyckte bara inte att det passade. Jag är väldigt strikt med det här universumet och jag kan bara inte se en version där... Den tonen stämmer inte överens med vår värld. Även om Grant Gustin är min favoritkille i hela världen, och han är väldigt bra, så gjorde vi tidigt ett löfte om att hålla de här universumen separata (TV och film), så det är helt enkelt omöjligt.

Även filmens storyförfattare, Chris Miller och Phil Lord, var inne på samma spår förra året då de menade på att de "försöker skapa ett utrymme för filmen som särskiljer sig från TV-serien".

Ezra Miller kommer att göra sin debut som The Flash i "Justice League: Part One" när den landar i november år 2017, för att därefter spela huvudrollen i sin egen film året efter.

Stödjer du Snyders beslut?
| 22 mars 2016 12:00 |