Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 mars 2022 | 07:00

Sean Astin sätter käppar i hjulet för Dwayne Johnsons presidentkampanj

"Sagan om Ringen"-skådespelaren kommer göra livet surt för Dwayne Johnsons fiktiva framtidsplaner, som USA:s president i komediserien "Young Rock".
Variety rapporterar att Sean Astin kommer att ansluta till den andra säsongen av komediserien "Young Rock", som berättar en fiktiv men delvis verklighetsbaserad version av Dwayne "The Rock" Johnsons liv. Handlingen utspelar sig framför allt i Dwaynes yngre dagar (därav namnet på serien) men berättas av en fiktiv framtidsversion av skådespelaren själv (som även agerar seriens berättarröst), i en framtid där han håller på att kandidera till USA:s president och på grund av det berättar sin livshistoria. 
 
Under den andra säsongen kommer vi att få se hur Astin får axla rollen som Dr. Julian Echo, en kiropraktor med ett ilsket förflutet tillsammans med Johson från deras barndom. Två veckor före valdagen dyker Julian upp och anklagar sin gamle nemesis för mordförsök, vilket givetvis riskerar Johnsons chanser i det stundande presidentvalet. Scenerna mellan Astin och Johnson kommer alltså att utspela sig i den framtida tidslinjen av serien, men troligtvis får vi även se seriens yngre skådespelare agera ut vad som faktiskt ligger till grund för bråket mellan karaktärerna.
 
Även om den verkliga versionen av Johnson är en av filmbranschens hetaste skådespelare just nu, så har Astin onekligen en hel del egna fans och är givetvis mest känd för rollen som Sam i "Sagan om Ringen"-filmerna, men har även hittat ett hem i hjärtat hos många "Stranger Things"-fans och ännu fler riktigt gamla "The Goonies - Dödskallegänget"-fanatiker. Det kan med andra ord troligtvis bli ganska roligt att se skådespelarna agera ut den fiktiva framtiden i "Young Rock".
 
 
Hela den första säsongen av "Young Rock" samt det första avsnittet ur den andra säsongen finns redan nu att streama hos Viaplay.
 

Läs också: Sean Astin: "Det Sam och Frodo har är äkta kärlek"

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "Young Rock" en chans? Kommentera gärna nedan vad du har tyckt om serien hittills!
| 15 mars 2022 07:00 |