Film

Skribent

Andreas Samuelson

12 oktober 2022 | 12:45

Yeoh gör röst i sjunde ”Transformers”-filmen

Michelle Yeoh ansluter sig till ensemblen i ”Transformers: Rise of the Beasts” tillsammans med Pete Davidson.
Den som väntar på fightande robotar väntar aldrig för länge... Post-produktionen av den sjunde och kommande installationen i den populära filmserien rullar på och nu har röstensemblen fått två nämnvärda tillägg - Michelle Yeoh och Pete Davidson, enligt Comic Book.
 
Yeoh, som även medverkar i de kommande ”Avatar”-filmerna ger stämman till roboten Air Razor, en maximal-robot som kan förvandlas till en falk. ”Bodies Bodies Bodies”-stjärnan Davidson gör rösten till autoboten Mirage som förvandlas till en Porsche.
 
Filmen, en uppföljare till ”Bumblebee” (2018), utspelas år 1994 i Brooklyn och delar av Peru, och ska introducera nya skurkar och element i franchisen. Steven Caple Jr. (”Creed II”) regisserar och Anthony Ramos (”Hamilton”), Dominique Fishback (”Judas and the Black Messiah”), Luna Lauren Vélez (”Dexter”) och rapparen Tobe Nwigwe spelar de mänskliga huvudrollerna.
 
”Transformers: Rise of the Beasts” skulle ursprungligen släppas i juni detta år men blev framflyttad till 2023 med ett planerat premiärdatum 9 juni. Återstår att se om man injicera nytt liv i denna franchise men att Michael Bay återigen undvikit registolen är kanske ett gott tecken...
| 12 oktober 2022 12:45 |