Film

Skribent

Richard Hammar

11 april 2017 | 11:30

Playboy-grundaren Hugh Hefners livshistoria blir film

Efter mycket om och men så kommer Hugh Hefners berättelse att få sin adaption på vita duken tack vare Brett Ratner, regissören av "X-Men: The Last Stand".
Enligt Deadline har Brett Ratner och studion RatPac Entertainment tagit sig an rättigheterna till Hugh Hefners livshistoria, grundaren av Playboy-tidningen. Ratner själv kommer vara i spetsen av utvecklingen till långfilmen och regissera.
 
Detta är andra gången Brett Ratner har försökt att göra en film baserad på Hugh Hefners liv. Redan i juni 2007 skrev Brett Ratner på att styra ett projekt med titeln "Playboy", innan Universal slutligen släppte det.
 
Hefner säger själv om det nya projektet:
 
- Under de senaste åren har det funnits gott om intresse och mycket samtal om att göra en långfilm baserad på mitt liv. Jag har alltid trott att när tidpunkten verkligen var rätt, skulle de perfekta kreativa parterna träffas för detta projekt. Jag tror att de har blivit funna i Brett Ratner och RatPac Entertainment. Jag ser verkligen fram emot detta samarbete.
 
Filmen ska utforska och berätta Hefners strikta uppväxt som ung drömmare i ett konservativt hushåll, och resan till att bli en ikon av den sexuella revolutionen efter att han publicerat sin första tidning 1953.
 
Hefner har en ganska rik livshistoria, men nyckeln till att förmedla det skulle vara att förbli fokuserad på vad han representerar utan att ta för mycket tid till att snegla på landskapet, om ni förstår vad vi menar.
 
Filmen har ännu ingen titel, datum eller skådespelare tillsatta. Manus skrivs just nu så ytterligare information om projektet kommer att komma.
 
Vad tror ni om en långfilm som Playboy-kungens livshistoria?
| 11 april 2017 11:30 |