Spel

Skribent

Veronica Sandström

21 mars 2018 | 12:00

”World of Tanks 1.0” är här

Nya, upphottade ”World of Tanks” släpps idag.
”World of Tanks” släpptes för första gången 2010 och 1.0 är verkligen en upphottad version. Det är ett multiplayserspel som spelas online där man ingår i olika team av stridsvagnar som strider mot en motståndarsida på olika kartor, eller banor, som är förlagda på olika historiska platser. Förutom Paris, i Frankrike, så finns Mannerheimlinjen, i Finland, med i den nya versionen.
 
Efter 3 års utveckling och 250 personers hårda arbete så är den nya patchen här. Spelet har nu 21 kartor, alla är remastrade och är i full HD kvalitet. Alla kartor har sin unika atmosfär och även specialskriven musik.
 
 
”World of Tanks 1.0” släpps enbart för PC och tack vare att du kan köra på flera olika grafikinställningar så klarar de flesta datorer av spelet. Det kan även vara bra att veta att grafikinställningarna inte påverkar själva spelet utan enbart utseendet. 
 
Spelet är gratis men det finns möjligheter att köpa olika uppdateringar och speciella stridsvagnar i själva spelet. Du kan hitta spelet på "World of Tanks" hemsida.
 
I helgen kommer en djupdykning i spelet vilket är något att se fram emot!
 
Brukar ni spela ”World of Tanks”?
| 21 mars 2018 12:00 |