Film

Skribent

MovieZine

3 oktober 2022 | 13:50

Woody Harrelson kommer till Stockholm

På torsdagens galapremiär för "Triangle of Sadness" kommer Woody Harrelson närvara på röda mattan tillsammans med Ruben Östlund.
Woodrow Tracy Harrelson, kanske mer känd som Woody, är på väg till Sverige för att medverka på galapremiären av "Triangle of Sadness". Skådespelaren från kultfilmer som "Natural Born Killers" och "Zombieland" samt tv-serien "True Detective" spelar marxistisk sjökapten i Ruben Östlunds nya komedi.
 
Han kommer gå på röda mattan den 6 oktober tillsammans med regissören och skådespelarna Zlatko Buric, Vicki Berlin, Carolina Gynning och Henrik Dorsin med flera.
 
"Triangle of Sadness" fick sin världspremiär på den prestigefyllda filmfestivalen i Cannes i våras där filmen också tog hem ett av filmvärldens finaste pris – Palme d’Or.
 
 
Filmen är en samtidssatir som genom modellparet Carl (Harris Dickinson) och Yaya (Charlbi Dean) tar avstamp i modevärldens finrum, fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (spelad av Woody Harrelson) och slutar på en öde ö där hierarkierna vänds upp och ned i kampen om överlevnad.
 
"Rebelliske Ruben är tillbaka med ännu en komedi som sätter mänskligt beteende under luppen och lockar fram obekväma skratt" kunde man läsa i MovieZines recension efter Cannes-premiären.
 
 
Det blir premiär på svenska biografer över hela landet den 7 oktober.
| 3 oktober 2022 13:50 |