Film

Skribent

MovieZine

24 mars 2020 | 19:45

Biopremiären av ”Wonder Woman 1984” flyttas

Nu börjar coronaviruset att stoppa även sommarfilmerna. När ska detta sluta?
Inte ens Wonder Woman är immun mot COVID-19. Den efterlängtade junipremiären av sommarens superhjältefilm är officiellt avblåst.

Variety berättar att ”Wonder Woman 1984” istället kommer att släppas den 14 augusti, mer än två månader försenad. Troligen ett klokt beslut av Warner Bros, för man vet ännu inte hur länge världens biografer tvingas hålla stängt på grund av pandemin.

Samtidigt passar studions ordförande Toby Emmerich på att förneka senaste tidens rykten om att filmen skulle gå direkt till streaming:

- När vi gav filmen grönt ljus var det med intentionen att den skulle ses på en stor duk. Vi kan glatt meddela att Warner Bros kommer släppa filmen på bio den 14 augusti. Förhoppningsvis är världen säkrare och friskare då, kommenterar han.
 
Tills vidare, se om den grymma trailern för "Wonder Woman 1984":
 
 
Fler filmer som får maka på sig: animerade ”Scoob” som skulle släppts i maj, Lin-Manuel Mirandas musikal ”In the Heights” med premiär 26 juni, och James Wans thriller ”Malignant”. Den sista var inbokad till 14 augusti men får lämna över datumet till ”Wonder Woman 1984”. Samtliga tre filmer står nu utan premiärdatum.
| 24 mars 2020 19:45 |