Trailer

Skribent

Tobias Andersson

29 mars 2023 | 14:35

Trailerpremiär! Poetiskt när Wes Anderson visar upp "Asteroid City"

Den originella visionären Wes Anderson släpper i sommar sin nya film ”Asteroid City”. Kolla in den knasiga trailern till den mycket stjärntäta dramakomedin.
Wes Anderson har alltid varit härligt kreativ och ständigt unik med sitt filmskapande. Vad han än tar sig an så lyckas han alltid sätta en alldeles egen personlig prägel på sina verk, oftast fylld med knasig och charmig berättarteknik som lockar till skratt.
 
Nu är hans nästa storfilm på gång och den rätta Wes-känslan ser ut att vara helt intakt, påvisar trailern som du kan slänga ett öga på nedan.
 
 
I ”Asteroid City” får vi hänga med på en poetisk historia där ett gäng unga astronomer befinner sig på ett vetenskapsläger. Väl där gör de en världsomvälvande upptäckt ute i den lilla ökenstaden och evenemanget måste avbrytas. En ”poetisk meditation över meningen med livet”, beskrivs filmen som.
 
 
Detta ser ut att bli hans mest kändistätaste film hittills. Bryan Cranston, Margot Robbie, Tom Hanks, Edward Norton, Tom Hanks och Scarlett Johansson – för att bara nämna några – kommer att ta plats i ”Asteroid City”.
 
Filmen har världspremiär på Cannes Film Festival i maj och kommer på svenska biodukar 9 juni.
| 29 mars 2023 14:35 |