Film

Skribent

Andreas Samuelson

19 september 2011 | 12:01

Weaver snackar "Avatar 2" och "Ghostbusters 3"

Oscarsnominerade Sigourney Weaver avslöjar detaljer om de två efterlängtade uppföljarna och sin eventuella medverkan i dem.

Weaver, aktuell i thrillern "Abduction", pratade med ComingSoon om tredje delen i den populära spökjägarserien från 80-talet och de två uppföljarna till James Camerons jättesuccé.

Varning för SPOILERS.

- Oroa er inte, jag kommer tillbaka, säger Weaver om fortsättningen på "Avatar" där hennes karaktär avled i slutet. Jim (Cameron) säger att ingen någonsin dör i science fiction. Han har berättat historierna till de två kommande filmerna och de är helt underbara.

Del 2 och 3 planeras att spelas in nästa år och filmas samtidigt. Utsikterna för "Ghostbusters 3" är dock mer oklara då Weaver säger att hon inte varit inblandad i diskussioner på länge om att återvända som Dana Barrett.

- Jag har inte läst manuset än. Jag har fått några samtal och jag vet att de skriver om manuset och allt jag sa vara att jag hoppas att min son, Oscar, har vuxit upp och blivit en Ghostbuster och Ivan Reitman sade ja.

| 19 september 2011 12:01 |