Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 augusti 2019 | 12:25

"WandaVision" kommer kännas som en gigantisk biofilm

Jac Schaeffer, "WandaVision"-skaparen, försäkrar att den nya serien kommer att kännas som en gigantisk biofilm - men streamad direkt till våra hem.
"WandaVision" är en av Marvel Studios kommande serier som ska släppas på Disney+ under de kommande åren. Till skillnad från de tidigare Marvel-serierna, som vi exempelvis fått ta del av på Netflix, kommer inte de kommande serierna att skapas av Marvel Television - utan av Marvel Studios, som ligger bakom de enorma Marvel Cinematic Universe-filmerna.
 
Vi har tidigare rapporterat om Tom Hiddlestons "Loki"-serie. Men nu har även Jac Schaeffer, "WandaVision"-showrunnern, öppnat upp om storsatsningen för Variety, under Disneys D23 Expo. 
 
- Det är fortfarande som biofilm, men streaming. Det är fortfarande samma slags känsla av stora och långa framtidsplaner, samma möjligheter och resurser, så det känns verkligen bara som en gigantisk långfilm.
 
 
Marvel-chefen Kevin Feige har tidigare bekräftat att "WandaVision", som kommer att följa karaktärerna Scarlet Witch/Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany), ska vävas ihop med och leda rakt in i den kommande långfilmen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" - i vilken Olsens karaktär kommer spela mot Benedict Cumberbatchs Doctor Strange.
 
Vi kommer med andra ord att få följa ett gäng olika nyckelkaraktärer i allt från sex, åtta eller tio avsnitt, där de kan växa och utvecklas mellan biofilmerna. Vilket såklart kan bli ett väldigt intressant sätt att lära känna vissa karaktärer bättre och ge olika scener i långfilmerna en större tyngd. Frågan är väl däremot hur många som faktiskt kommer att spendera sex, åtta eller tio timmar med en Marvel-serie mellan biobesöken?
 

Läs också: "Doctor Strange 2" blir Marvels första skräckfilm

 
Ser du fram emot att få spendera mer tid med Wanda och Vision? Kommentera gärna nedan!
| 24 augusti 2019 12:25 |