TÄVLING

Skribent

MovieZine

26 mars 2018 | 20:15

Vinn fjärde säsongen av "Bron" på bluray/dvd

Saga Norén och den hyllade kriminalserien tar farväl. Den sista säsongen av "Bron" är ute nu - vi har 5 boxar att tävla ut!
En kvinna mördas brutalt vid brofästet på Pepparholmen. Det visar sig att offret är Margrethe Thormod, generaldirektör för Migrationsverket i Köpenhamn, och kanske finns motivet att hitta i en skandal runt en uppmärksammad utvisning som nyligen drabbat Margrethe personligen.

Henrik Sabroe börjar utreda det makabra mordet tillsammans med sin danska kollega Jonas Mandrup. Henrik saknar sin kollega och vän Saga Norén som sitter på kvinnoanstalten i Ystad, dömd för mord på sin mamma.

I denna sista säsong drabbas både Saga och Henrik på ett personligt plan, deras speciella relation sätts på hårda prov och än en gång kommer händelser från det förflutna att göra sig påminda och när serien slutar är ingenting sig likt för vare sig Saga eller Henrik...
 

5 vinnare får "Bron" säsong 4 på bluray eller dvd

 
I samarbete med SF Studios tävlar vi ut fem säsongsboxar med totalt åtta avsnitt. Svara på frågorna nedan för att delta i tävlingen. Du kan tävla till och med 2:a april. Lycka till!
 
Fill out my online form.
 

"Bron" säsong 4 finns nu ute i handeln.

 
| 26 mars 2018 20:15 |