Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

5 augusti 2014 | 09:15

Vince Vaughn och Elisabeth Moss på väg till "True Detective"

Spännande spekulationer om "True Detective"! Dessutom har en detaljerad handling läckt ut.
Sedan innan har rykteskvarnarna malt på om att HBO har ögonen på  Colin Farrell och Taylor Kitsch, för att spela två av de tre utredarna i den andra säsongen av Nic Pizzolattos hyllade drama. 

Nu har The Wrap fått reda på en massa nytt saftigt skvaller. Som att Vince Vaughn förhandlar om att spela seriens antagonist. Och att "Mad Men"-stjärnan Elisabeth Moss kan få den kvinnliga huvudrollen. Därtill att "The Killings" Michelle Forbes är påtänkt för en nyckelroll. 

HBO har dock inga kommentarer. 

Enligt samma källa kommer säsong två av antologiserien kretsa kring mordet på Ben Caspar, en korrumperad lokalpolitiker i en påhittad stad i Kalifornien. Tre mordutredare från tre olika städer och i tre olika kapaciteter får i uppdrag att lösa fallet. De upptäcker snart via sina undersökningar att fallet har en mycket större och mörkare innebörd att de från början trott. Tänk ockulta tecken och satanism. 

Medium elisabeth moss sag awards 2
Rollen Elisabeth Moss (ovan) skulle spela är Ani Bezzerides, en tuff Monterey-sheriff som inte tar skit från någon men vars hårda uppväxt har drivit henne till spel och alkohol. 

Michelle Forbes sägs kunna spela antingen ex-fru till Colin Farrells rollfigur eller Vince Vaughns nuvarande fru. Vaughns tänkta karaktär heter Frank Semyon, en tidigare brottsling som numera är en slipad affärsman och som hänger med borgmästaren och dennes politikervänner för att få till stånd ett järnvägssystem som skulle ge Semyon många många dolares. 

Vad säger ni om allt detta? Låter det intressant? Tyck till här nedan! 
| 5 augusti 2014 09:15 |