PODCAST

Skribent

Fabian Nordlander

27 oktober 2015 | 16:00

Vilken Bond-film är egentligen bäst?

Vi har gått igenom alla Bond­-filmer, officiella som inofficiella. Inför "Spectre" har vi gjort researchen och ger en en sammanställning av alla filmers varierande kvalitéer.
En diskussion äldre än vem som sköt JFK eller vem av Greedo och Han Solo sköt först, är diskussionen om vilken Bond-­film som faktiskt är bäst och sämst. Nu har vi sett till att göra jobbet åt er.

Vår podcast med en av Sveriges största Bond-­nördar, “Nörden & Jag” har dödat timmar av sitt liv genom att sträcktitta på alla Bond­-filmer på raken. Nu sätter sig Fabian och Viktor ner framför mickarna för att dissekera den levande Bond-­franchisen.Vilken film är faktiskt sämst, “I Hennes Majestäts Hemliga Tjänst”, “Moonraker”, “Die Another Day” eller “Quantum of Solace”? Var George Lazenby underskattad? Är Jaws en clown? Och är Roger Moore bara gammal?

Alla frågor besvaras i detta tvådelade avsnitt! Vill ni känna er laddade inför “Spectre” är detta podden för er. Vi laddar med trivia och rolig information som gör dig populär på cocktailpartyn.

Lyssna i separat fönster härFinns även på iTunes!
| 27 oktober 2015 16:00 |