Film

Skribent

MovieZine

17 februari 2020 | 22:00

Vi bjuder på medlemskort till Tempo Dokumentärfestival 2020!

Den 21:a upplagan av Sveriges största dokumentärfestival äger rum mellan 2 och 8 mars.
Snart är det dags för Tempo Dokumentärfestival att återigen ta över Stockholms biodukar. Det övergripande temat för årets upplaga är Familj, och man utlovar dokumentärer med goda och dåliga exempel på biologiska familjer, communities, och självvalda familjer.

Här finns bland annat Hannah Reinikainens och Lia Hietalas "Alltid Amber", om vänskapen mellan två ickebinära tonåringar. Filmen "Love, Antosha" av Garret Price berättar personligt om den hyllade skådespelaren och filmälskaren Anton Yelchin, som gick bort bara 27 år gammal.
 
En annan premiär att se fram emot är "Till min dotter", som skildrar den syriska tragedin i Aleppo inifrån. Den omskakande, Oscarsnominerade dokumentären fick toppbetyg i MovieZines recension.

Totalt kommer runt 100 svenska och internationella dokumentärer att visas. Biljetterna kostar 85 kronor styck och du hittar hela festivalprogrammet här...
 

Gratis medlemskort till MovieZines läsare!

 
I samarbete med Tempo Dokumentärfestival kan vi erbjuda våra läsare gratis medlemskort (värde 60 kr) till årets festival!

Visa upp den här artikeln på Tempos press/biljettcenter på Hotel Scandic Malmen (från 2 mars) eller på biograferna Victoria, Rio, FS Söder eller Reflexen Kärrtorp (från 3 mars) för att få ett gratis medlemskort. Kortet är obligatoriskt för att komma in på visningarna.

Du kan redan nu boka dina biobiljetter på festivalens hemsida.
| 17 februari 2020 22:00 |