Spel

Skribent

Anders Eklöf

11 juni 2022 | 18:00

Venom och Spider-Man dyker upp i spelet "Marvel's Midnight Suns"

Hjältar blir skurkar och tvärtom i det kommande strategispelet "Marvel's Midnight Suns".
Den 7 oktober släpps strategispelet "Marvel's Midnight Suns" till Playstation, Xbox Series, Nintendo Switch och PC, där vi får se övernaturliga superhjältar som Blade och Ghost Rider samarbeta med Avengers för att besegra demonen Lilith, som vill släppa lös en uråldrig gud.
 
I en ny trailer för spelet får vi bland annat se den slemmiga Venom bli rekryterad av skurkarna, samtidigt som Spider-Man från "Marvel's Spider-Man"-spelen med röst av Yuri Lowenthal dyker upp. Utspelar det sig i samma universum?
 
 
 
I trailern får vi även se Hulken, Thanos och flera andra kända superhjältar och skurkar i ockulta utföranden.
 
Spelet utvecklas av Firaxis Games som ligger bakom "XCOM"-serien, vilket "Marvel's Midnight Suns" påminner en hel del om. Förra året gick studion ut med att de sköt upp spelet till andra halvan av 2022, för att lägga till mer berättelse, mellansekvenser och polera spelet ytterligare.
 
Spelet har på förhand fått blandad kritik då det haft ojämn grafik och att det ser lite för mycket ut som ett "XCOM" med Marvel-figurer. Jag tycker dock att det ser riktigt intressant ut, med ett spännande kortbaserat system för att välja vad dina karaktärer ska göra i strid.
 
"Marvel's Midnight Suns" kommer till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch och PC den 7 oktober.
 
Vilka hjältar och skurkar vill du se i spelet?
| 11 juni 2022 18:00 |