Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

13 mars 2024 | 05:00

"Venom 3" har fått en officiell titel och ett nytt datum

Titeln antyder att det här blir den sista dansen för Tom Hardys anti-hjälte.
Tack vare Variety har vi två stora uppdateringar om den tredje filmen i "Venom"-serien. Tyvärr handlar det inte om handlingen, som fortfarande är hemlig, men filmen har fått en titel som kan antyda ett slut för vår blodtörstiga superhjälte.
 
Äventyrets sista titel blir nämligen "Venom: The Last Dance.". Men sista dansen för vem? Om det är för Venom och hans människa Eddie Brock själva, kan det betyda att tredje filmen blir den sista för duon (även om karaktären kan dyka upp igen tack vare fröet som såddes i en av bonusscenerna i "Spider-Man: No Way Home").
 
Vilken låt som än kommer spelas så bjuder Venom upp till dans en vecka tidigare än beräknat, nämligen den 25 oktober i år.
 
"Venom: The Last Dance" är skriven och regisserad av regidebuterande Kelly Marcel, som var medförfattare till första filmen och skrev "Venom: Let There Be Carnage" helt själv.
 
Tom Hardy återvänder förstås i titelrollen, och får sällskap av band andra Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave", "Doctor Strange") och Juno Temple ("Försoning", "Ted Lasso") i okända roller.
 

Läs också: 5 stora superhjältefilmer som släpps 2024

 
| 13 mars 2024 05:00 |